Solceller

Solceller

Vill du bli klimatsmart genom att installera solceller? Med solceller på taket blir du din egen producent av förnybar och fossilfri el och sänker dina elkostnader om ditt tak passar för solceller. Välj traditionella utanpåliggande paneler eller gör hela taket till ett soltak med byggnadsintegrerade paneler. Din byggfirma i Gagnef guidar dig till den bästa lösningen för dig och ditt hus. TE Bygg & Plåt AB är en byggfirma i Gagnef med utbildade installatörer som jobbar med att installera solceller i hela Vansbro och Gagnef kommun, tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om fördelarna med att installera solceller.

Solceller är något som blir allt mer vanligt där en av många fördelar är att kunna sälja överskottet till elbolaget.
Kontakta oss via formuläret för att komma i kontakt med våra experter från ditt lokala byggföretag i Gagnef för att få reda på mer om hur solceller fungerar för din bostad.


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri offert & platsbesök!

Välkommen till TE Bygg & Plåt, ditt lokala snickeriföretag i Gagnef som hjälper dig med snickeriarbeten, renoveringar samt installation av solceller. Vi erbjuder gratis rådgivning inför ditt kommande projekt - helt utan köpkrav!