Renoveringstips från Snickare Gagnef

Har det blivit dags att renovera ditt hem? Det är alltid kul att förnya samt förändra i hemmet och självklart är det viktigt att slutresultatet blir bra. Här kommer vi med tips gällande renovering som kommer att göra det smidigare för dig innan du anlitar en byggfirma från Gagnef.

Det finns en hel del saker att tänka på innan renoveringen sätter igång och det är bra att vara väl förberedd. Under en renovering kommer livet borde din vardag påverkas så lite som möjligt, därför är det viktigt att:

  • Förbereda sig mentalt
  • Sätta upp en budget
  • Ha 20 procent av de planerade kostnaderna i buffert att röra sig med
  • Anlita tillförlitliga hantverkare
  • Välja material med bra kvalité

Viktigt med goda förberedelser inför din renovering

Förberedelsen är A och O inför din hus- eller lägenhetsrenovering. Det finns mycket att planera och för att kunna få en bra prisuppgift är det bra att ha klart för sig vad som måste göras innan en lokal snickare från Gagnef eller annorstädes anlitas. Du kan gå igenom rum för rum och tänka igenom vad som behöver göras. Det finns oändligt med möjligheter när du renoverar, både när det kommer till färg och form. Det är också viktigt att du förstår att det kommer ta tid, Rom byggdes inte på en dag.


Snickare från Gagnef ger renoveringstips

  • Det är viktigt att mäta rummen för att veta hur mycket material som kommer att gå åt samt hur stora vitvaror eller badkar du har plats till
  • Tänk på vad du vill förbättra med ditt hus eller lägenhet och utgå från det 
  • Om du ska köpa nya vitvaror är det bra att välja produkter med bra energiomvandling, eftersom du då kommer att spara pengar på elkostnaderna i längden efter att din renovering är slutförd

Ta hjälp av professionella yrkesmän för din renovering

En renovering kräver yrkesmän inom ett flertal olika områden och vårt bästa tips är att du tar hjälp av utbildade yrkesmän för ett lyckat resultat. Välj seriösa hantverkare som har de certifikat och den kompetens som krävs för att arbeta ska utföra väl. På så sätt kommer offerten de erbjuder även att täckas av din försäkring.


Du kan kontakta oss på TE Bygg och Plåt, dina snickare från Gagnef för en gratis offert för din renovering. Ju mer information du uppger desto smidigare är det att skapa offerten. Vi samarbetar enbart med proffs och du kan lita på att jobbet kommer att utföras på ett exemplariskt sätt. Med oss garanterar vi att du kan slappna av och njuta under tiden som vi sköter arbetet åt dig.

Vi strävar alltid efter nöjda kunder!


Andra hjälpsamma tips inför renoveringen

När du sätter upp en budget inför din renovering är det klokt att ha lite extra pengar att lägga åt sidan om behovet uppstår. På så sätt behöver du inte känna dig helt låst med din uppsatta budget. Om du har barn kan det vara bra om de kan resa bort under en del av renoveringen eller att du har tid att sysselsätta dem. Då slipper de anpassa sig alltför mycket efter vad som pågår.
Glöm inte heller att nyttja ROT-avdraget för att få lägre arbetskostnader för byggfirman i Gagnef du anlitat samt kontrollera vilka tjänster de erbjuder.
Vi erbjuder kostnadsfri offert & platsbesök!

Välkommen till TE Bygg & Plåt, ditt lokala snickeriföretag i Gagnef som hjälper dig med snickeriarbeten, renoveringar samt installation av solceller. Vi erbjuder gratis rådgivning inför ditt kommande projekt - helt utan köpkrav!