Låt våra kunniga snickare i Dalarna ta hand om din renovering

När det är dags att renovera din bostad ska du alltid anlita yrkesutbildade snickare i Gagnef eller din lokala ort som vet hur arbetet utförs enligt de branschregler som finns. Det innebär att arbetet utförs med ett proffsigt resultat och att du får trygga garantier på det utförda arbetet.

Är det dags att genomföra en renovering av din bostad eller du behöver utföra ett fasadbyte kan du vända dig till oss TE Bygg & Plåt, din byggfirma i Gagnef som är experter på alla typer av renoveringar. Våra kunniga snickare från Gagnef har många års erfarenhet inom branschen och klarar av att utföra alla sorters renoveringar som exempelvis köksrenoveringar eller totalrenoveringar. Vi kan åta oss hela entreprenaden för din renovering vilket innebär att vi tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. Vi samarbetar med både rörmokare, elektriker och andra yrkesgrupper som har varit verksamma under en lång tid och har goda referenser. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet alltid slutar med ett förstklassigt resultat.

 

Anlita snickare från Gagnef

Våra snickare i Gagnef utför renoveringar åt både privatpersoner och företag i hela Dalarna. Alla våra medarbetare är yrkesutbildade och har varit verksamma inom byggbranschen under många år. Det gör att våra snickare i Gagnef alltid utför arbetet professionellt och korrekt, även vid mer avancerade renoveringar. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering, oavsett om det handlar om invändig eller utvändig renovering. Vi kan utföra alla typer av renoveringar som bland annat fasadbyte, takbyte, totalrenovering invändigt men även installation av solceller om du planerar att producera egen grön elektricitet och ditt tak är passar för solcellspaneler.

 

ROT-avdrag vid renovering

När du utför en renovering av din bostad har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. För att kunna använda dig av avdraget krävs att du äger fastigheten, att du själv är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in motsvarande belopp i skatt. Du kan erhålla ett avdrag på maximalt 50 000 kronor per år. Vi drar självklart av ditt ROT-avdrag direkt på fakturan, du inte behöver ligga ute med pengarna och slipper även administrationen.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Du kan kontakta oss på TE Bygg & Plåt, din byggfirma i Gagnef, för att erhålla mer information om våra tjänster. Du kan även använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan höra dina önskemål och lämna rådgivning kring din renovering. Därefter kan vi lämna en offert med ett förmånligt prisförslag, utan att du förbinder dig för något.

Vi erbjuder kostnadsfri offert & platsbesök!

Välkommen till TE Bygg & Plåt, ditt lokala snickeriföretag i Gagnef som hjälper dig med snickeriarbeten, renoveringar samt installation av solceller. Vi erbjuder gratis rådgivning inför ditt kommande projekt - helt utan köpkrav!