Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Vi på TE Bygg & Plåt AB är ett väletablerat byggföretag i Gagnef som har utfört renoveringsarbeten under många år och har gedigen yrkeserfarenhet. Företaget startades med visionen att ge privatpersoner en trygg plats att vända sig till för alla typer av renoveringsprojekt som kräver snickare i Gagnef med omnejd. Det är med denna anda vi levererar kvalitetstjänster än idag. 

Våra snickare i Gagnef utför renoveringsarbeten för både företag och privatpersoner. Bor du i Vansbro eller Gagnef kommun och är intresserad av att förnya din bostad är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret på sidan.

För oss är inget jobb varken för stort eller för litet. Våra utbildade snickare tycker om att uppfylla alla kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för att uppfylla dina renoveringsdrömmar, vi bistår dig med våra bästa tips!


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri offert & platsbesök!

Välkommen till TE Bygg & Plåt, ditt lokala snickeriföretag i Gagnef som hjälper dig med snickeriarbeten, renoveringar samt installation av solceller. Vi erbjuder gratis rådgivning inför ditt kommande projekt - helt utan köpkrav!