Snickare Gagnef omslagsbild

Varmt välkommen till Snickare Gagnef som har erfarna snickare för dig i Vansbro & Gagnef kommun

Våra kunniga snickare hjälper dig med allt från stora till små uppdrag inom snickeri, renovering samt installation av solceller. Vi värdesätter våra kunder och för oss är det viktigt att du känner dig trygg och involverad genom hela processen. Vi riktar oss till både företag och privatpersoner. Du kommer enkelt i kontakt med oss via vårt kontaktformulär här på sidan!

Boka platsbesök

Snickare Gagnef erbjuder alltid Kostnadsfri Offertförfrågan & Platsbesök

Välkommen till Snickare Gagnef som hjälper dig med snickeriarbeten, renoveringar samt installation av solceller. Vi erbjuder gratis rådgivning inför ditt kommande projekt. Detta givetvis utan köpkrav. Kontakta oss idag för gratis offert & platsbesök!

Välkommen till Snickare Gagnef, våra snickare är utbildade och har en mycket bred kompetens inom området. Så går du i tankarna om att renovera, installera solceller eller snickeriarbeten? Då har du kommit rätt. Vi är ett målmedvetet företag som jobbar med bra kommunikationen, kvalité och korrekta installationer. 

Vi finns för privatpersoner och företag i hela Vansbro och Gagnef kommun. Du behöver inte ha en färdig plan när du kontaktar oss. Då vi har erfarenhet av projektledning kan vi hjälpa dig från början till slut för att göra verklighet av dina idéer. Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss här!

Snickare Gagnef, Snickeri Gagnef, Snickare Dalarna bild

Vill du bli klimatsmart genom att installera solceller?

Det är verkligen positivt att efterfrågan på solceller bara ökar. Solceller är något som är populärt nu i klimatsmarta tider och en stor distribution är att kunna sälja överskottet till elbolaget. För de allra flesta krävs inget bygglov när solcellerna placeras i linje med taket. Om solcellerna installeras på tomten kommer ett bygglov behövas. Kontakta oss via kontaktformuläret för att rådfråga med våra experter.

Behov av om- eller tillbyggnad i Dalarnas län?

Behov av om- eller tillbyggnad av din bostad i Vansbro och Gagnef kommun? Med ditt nya projekt kommer givetvis många frågor, val och möjligheter som vi snickare gärna hjälper dig med. Sätt en budget på din om- eller tillbyggnad och basera det på storlek, materialval och arbetskostnad? För dig som inte ha koll. Skriv in till oss via formuläret så erbjuder vi gratis offert & platsbesök.

Snickare Gagnef, Snickeri Gagnef, Snickare Dalarna bild
Snickare Gagnef, Snickeri Gagnef, Snickare Dalarna bild

Renoveringstips från Snickare Gagnef

Det finns oändligt med möjligheter när du ska renoverar din bostad med både färg och form. Vi på Snickare Gagnef kommer ge nyttiga tips för din renovering. Om du ska köpa nya vitvaror är det bra att välja produkter med bra energiklassning. Med bra energiklassning spara du på elkostnaderna efter att din renovering är slutförd. Vi kommer ut på hembesök helt kostnadsfritt.

Våra tjänster på Snickare Gagnef

Vi på Snickare Gagnef tar åt oss uppdrag i hela Gagnef och Vansbro kommun. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär

Våra tjänster
Solceller
Solceller

Vill du bli klimatsmart genom att i...

Läs mer här

Renoveringsarbeten
Renoveringsarbeten

Dags för lite renovering i hemmet e...

Läs mer här

Snickeri
Snickeri

Snickare Gagnef hjälper till med di...

Läs mer här

Snickare Gagnef erbjuder alltid Kostnadsfri Offertförfrågan & Platsbesök

Boka platsbesök

BOKA PLATSBESÖK HELT GRATIS

Snickare Gagnef är ett bra bollplank inför ditt kommande projekt. Med oss får du erfarna snickare som kan allt inom renovering, snickeriarbeten och installation av solceller. Privatpersoner och företag varmt välkommen att boka in ett gratis platsbesök redan idag!